Artikel i tidningen Affärer

Villa Harmoni blir Bättre Ledare

Utbildningsföretaget Villa Harmoni byter namn och hemvist men inriktningen är densamma. Fortsättningsvis jobbar Lisbeth Pedersen och Mats Ohlsson genom bolaget ML Bättre Ledare AB. Under 15 år har de drivit Villa Harmoni i Älvkarleby. Nu är fastigheten såld och ska förvandlas till behandlingshem efter avslutad renovering.
– En stor del av tiden har gått till att sköta och utveckla fastigheten. Nu lösgör vi tid till att fokusera på det vi är bäst på: att jobba med utbildning och utveckling av verksamheter, säger Lisbet Pedersen.
Verksamheten ska till stor del bedrivas på kursgårdar eller ute på arbetsplatser hos företag, kommuner och liknade även om huvudkontoret finns i Älvkarleby. Dessutom har de tillgång till en lokal för coachning av privatpersoner och mindre grupper i Kokhuset som tillhör Restaurang Kungsådran på Laxön.
Precis som tidigare arbetar Bättre Ledare med ledarskapsutbildningar, mental träning, mindfulness, kommunikationsutbildningar, fobiträningar, genusarbete och liknande.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *